LIDMAATSCHAP

Proberen

Wanneer je lid wilt worden raden we je aan eerst eens maandje op proef “mee te draaien” met onze club. Wanneer wordt er gefietst? Welke groep ligt je het best? Gaat het niet te hard? Wat komt er bij kijken om veilig in een groep te fietsen, is het wel gezellig?…….Allemaal vragen waar je in een maand vrijblijvend meefietsen antwoord op vindt. Heb je andere vragen? Stel ze ons gerust!

Leeftijdsopbouw

Ons oudste lid is net zo oud als Joop Zoetemelk, het jongste lid is jonger dan Laurens ten Dam. We fietsen niet zo hard als Tom Dumoulin, maar we hebben wel veel plezier. (En zien er ook erg goed uit trouwens) We hebben zeker dames als lid, maar jammer genoeg veel te weinig.

Besluit je lid te worden dan is het volgende goed om te weten:

Je aanmelden kan met onderstaand inschrijfformulier. Leden betalen € 55,- per jaar. Dat is inclusief bijdrage aan de NTFU en verzekering. Nieuwe leden, die gedurende het kalenderjaar lid worden, betalen hetzelfde bedrag i.v.m. de kosten aan de NTFU.

Wanneer je meefietst met de Trillende Spaken verwachten we dat je de gezamenlijk afgesproken gedragsregels naleeft. Fietsen doen we in ons clubtenue.


Inschrijfformulier TWC De Trillende Spaken

voor automatische afschrijving lidmaatschapsbijdrage