Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/detrillendespaken.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 MAASLOOP – My CMS
Top

Maasloop

De Maasloop is een winters loopevenement langs de Zandmeren in Kerkdriel dat wordt georganiseerd door TWC De Trillende Spaken. De Maasloop wordt jaarlijks gehouden op de eerste zondag van december. Tijdens de Maasloop kunnen vier verschillende afstanden worden gelopen, namelijk 5, 10 en 15 kilometer. De 31e editie wordt georganiseerd op zondag 1 december 2019. Klik hier om Foto’s en Uitslagen van de Maasloop 2018 te bekijken.

Parcours

Het parcours bestaat uit een ronde van 5 kilometer door recreatiegebied de Zandmeren en de Maasdrielse uiterwaarden. Het gehele parcours is verhard. Lopers die zich inschrijven voor de 10 of de 15 kilometer zullen deze ronde respectievelijk twee of drie keer afleggen. Aan het begin van ronde twee en drie is een drankpost aanwezig.

2019

Startlocatie en -tijd

De start en finish zijn bij Van Gent Watersport, gevestigd aan de Zandstraat 11, 5331 PG te Kerkdriel. De start is om 11:00 uur. Alle afstanden starten tegelijkertijd.

  • Voorop zal de route aangegeven worden door een voorrijder op de fiets
  • Er geldt een tijdslimiet van 2:00 uur
  • Bij overschrijding van de tijdslimiet, moet je plaatsnemen in de bezemwagen
  • De route is niet geheel afgesloten voor overig verkeer. Wel staan er op tactische plaatsen vrijwilligers die het verkeer attenderen op de hardlopers.

Tijdregistratie

De Maasloop is geen wedstrijd, maar een trimloop. Toch hechten deelnemers aan elk hardloopevenement veel waarde aan een tijdsregistratie. Daarom worden alle tijden bijgehouden en na afloop gepubliceerd op deze website.

Inschrijving

Er is geen voorinschrijving, inschrijven kan op de dag zelf. Kosten: € 6,-

Uitslagen 1 december 2019

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab