TIJDRIT VELDDRIEL 2022

Zaterdag 11 juni 2022 - Inschrijving geopend

Tijdrit voor ploegen

Een mooie ploegentijdrit van ca. 30 km voor recreanten en KNWU leden. Categorieën: DAMES (één cat.), licentiehouders en niet-licentiehouders. Er zullen snelle ploegen aan de start staan, maar de organisatie richt zich ook op de toerrijders die de uitdaging oppakken om met zijn vieren een mooie rit te rijden. De inschrijving voor het evenement bedraagt €40,- voor een ploeg van vier. Hiervoor krijg je:

  • Een autovrij parcours van 9,5 km, met beschermde objecten
  • Tijdregistratie met transponders en matten
  • Beveiligde stalling
  • Vier consumpties per team
  • Start vanaf een écht tijdritpodium

Recreanten (niet licentiehouders) zijn uiteraard ook welkom op ons evenement. Hiervoor heb je wel een startlicentie en daglidmaatschap nodig. Dit kun je regelen via onderstaande link. Een startlicentie en daglidmaatschap kost je €7,- per persoon. Via deze link kun je een startlicentie en daglidmaatschap aanvragen op mijn.KNWU.nl.

Inschrijven Tijdrit 2022

Schrijf je ploeg nu in voor de ploegentijdrit van 2022. Je ontvangt van ons per mail een bevestiging van je deelname.

[wpforms id="16600"]

Route & Start

De start- en finishlocatie is bij de Boxhof in Velddriel (Voorstraat 71). Je start vanaf een tijdritpodium. Het parcours gaat in 3 ronden van 9.5 km door de polders van Velddriel; Voorstraat, Poel, Sellikstraat, Hamstraat, Hoenzadrielsedijk, Kievitsam, Wertsteeg, Drielse Veldweg, Kooiheuvelweg, Laarstraat en Anthoniusstraat.

De start is om 15:30 uur.


Fotoboek